
Ajvar – co to je, recepty, využití
Ajvar je tradiční srbská pochoutka, která se připravuje na začátku podzimu, kdy je...
Ajvar – co to je, recepty, využití
Ajvar je tradiční srbská pochoutka, která se připravuje na začátku podzimu, kdy je...
Tofu – TOP recepty, druhy
Tofu je zjednodušeně řečeno sójový sýr nebo sójový tvaroh. Je tedy ideální ingrediencí...
Dýně hokaido – nejlepší recepty z dýně hokaido
Dýně hokaido je právem nazývána královnou podzimu. Hokaido je zdravá zelenina s velmi...
Bulgur – příprava, recepty, jak jej uvařit a ochutit
Bulgur je exoticky znějící potravina, výborné recepty s bulgurem však mají v českých...
Vegan palačinky – recept na nejlepší palačinky
Celá řada strávníků si myslí, že vejce je v receptech nenahraditelné. Opak je však...
Domácí kváskový chléb – recept
Chléb je v mnoha kulturách na celém světě základem jídelníčku. Historie pečení chleba...
Veganský dort – jednoduché recepty na vegan dorty
I vegani si mohou dopřát sladkou pochoutku, aniž by přitom byli nešetrní k přírodě....
Tempeh – co to je, jak jej připravit, recepty
Tempeh je veganský pokrm vyráběný ze sójových bobů, které jsou prorostlé ušlechtilou...
Černá čočka – recepty, jak ji uvařit a připravit
Beluga neboli černá čočka s bílým vnitřkem je nejdrobnějším druhem čočky. Má jemně...
Červená čočka – recepty, na kyselo, salát
Červená čočka by dle odborníků v kvalitní stravě neměla chybět. Kromě toho, že je...
Cizrna – recepty a vaření cizrny
Cizrna je po hrachu a fazolích celosvětově třetí nejpoužívanější luštěninou a z...
Ovesné vločky – recepty, jak je připravit, kalorie
Na první pohled obyčejná surovina. Ve skutečnosti velký hit ve zdravé výživě. Ovesné...
© 2025 Vegan.cz | Nakódoval Leoš Lang