Rostlinné mléko – výroba, porovnání, hodnocení – které vybrat?
Pití rostlinných mlék je stále více populární. Rostlinná mléka sice mlékem vůbec...
Rostlinné mléko – výroba, porovnání, hodnocení – které vybrat?
Pití rostlinných mlék je stále více populární. Rostlinná mléka sice mlékem vůbec...
Černá čočka – recepty, jak uvařit a připravit
Beluga neboli černá čočka s bílým vnitřkem je nejdrobnějším druhem čočky. Má jemně...
Miso pasta – co to je, recepty, kde koupit, použití
Miso pasta je veganské ochucovadlo s velice příznivými výživovými a zdravotními účinky....
Červená čočka – nejlepší recepty, na kyselo, salát
Červená čočka by dle odborníků v kvalitní stravě neměla chybět. Kromě toho, že je...
Cizrna, královna luštěnin – recepty a vaření cizrny
Cizrna je po hrachu a fazolích celosvětově třetí nejpoužívanější luštěninou a z...
Samosa – recept na indické zeleninové trojhránky s mangovým dipem
Veganská strava není výdobytkem moderního západního světa, nýbrž mnohaletou tradicí a...
Rajská polévka s rýží – nejlepší recepty
Rajská polévka je oblíbeným svěžím pokrmem, který se báječně hodí zejména do horkých...
Chřestová polévka – nejlepší recept
V dobách nedávno minulých mu říkali špargl, dnes je znám hlavně jako chřest. Nesporné...
Ředkvičková pomazánka – nejlepší recepty
Pomazánka z čerstvé zeleniny a bylinek neodmyslitelně patří ke svačinám jarních a...
Quinoa – co je quinoa, recepty, jak se vaří?
Spolu s chia semínky, zeleným ječmenem, červenou řepou nebo česnekem a brokolicí se...
Tofu – recepty – smažené, uzené, příprava
Co je tofu? Jak a z čeho se vyrábí tofu? Jak nejlépe připravit tofu? Jaký je rozdíl mezi...
Hummus – domácí, cizrnový – nejlepší recepty
Jeden z nejstarších pokrmů vůbec – to je hummus, orientální pomazánka původně z...
© 2024 Vegan.cz | Nakódoval Leoš Lang