
Jíst příliš mnoho humusu může být nebezpečné
Odborníci na výživu nedávno varovali před konzumací příliš velkého množství humusu....
Jíst příliš mnoho humusu může být nebezpečné
Odborníci na výživu nedávno varovali před konzumací příliš velkého množství humusu....
Lahůdkové droždí – co to je, recepty, použití, kde koupit
Uvažovat o droždí jako o novodobém panovníkovi všech domácností je poněkud nadnesené....
Co jíst v těhotenství – co naopak nejíst a co pít?
O stravě a výživových doporučeních v těhotenství se lze dočíst mnoho rad a informací....
Jablečný ocet – účinky, recept a příprava, jak používat?
Na jablečný ocet lze narazit všude. Všichni o něm mluví a zdá se, že ho všichni milují....
Zaječická hořká pro důkladnou očistu
Trávicí soustava je základem lidského zdraví. Střevní mikroflóra je jedním z faktorů,...
Adzuki – co to je, jak je připravit a jak pomáhají lidskému tělu
Drobné červené fazole z Asie (himalájský region), které jsou tradičně konzumovány v...
Zdravá snídaně – lehké a zdravé recepty
Snídaně je odrazovým můstkem do nového dne. Dodává tělu energii a živiny, které mu byly...
Vitamíny a minerály pro vegany – jaké vitamíny potřebuje vegan?
Důkladné znalosti o výživě, minimálně o složení jednotlivých potravin, obsažených...
Jahody – ovoce králů
Jahody jsou lahodné a také velmi zdravé. Jsou symbolem hojnosti a smyslnosti. Nebude to dlouho...
Oranžová bobulka plná vitamínu C – rakytník řešetlákový
Rakytník řešetlákový (Hippophae rhamnoides) je populární keř s nažloutlými květy a...
Goji – červený diamant z Asie
Tradiční čínská medicína používá goji (kustovnici) již stovky let k podpoře zdraví a...
Nápoj z mladého ječmene
Smaragdově zelený nápoj dobývá celý svět svými léčivými účinky. Pojďme se spolu...
© 2022 Vegan.cz | Nakódoval Leoš Lang