Tofu – zdravé, složení, co to je, nutriční hodnoty
Tofu je často označováno za „veganský sýr“. Jedná se velmi variabilní potravinu, kterou...
Tofu – zdravé, složení, co to je, nutriční hodnoty
Tofu je často označováno za „veganský sýr“. Jedná se velmi variabilní potravinu, kterou...
Lahůdkové droždí – co to je, recepty, použití, kde koupit
Droždí, nenápadná houbová kultura, je v kuchyni nepostradatelným pomocníkem. Díky své...
Pryč s kvasinkami – protikvasinková a protiplísňová dieta
Chronická rýma, zahlenění, kožní a trávicí problémy, povlak na jazyku, bolesti břicha,...
Pyramida zdravé výživy – také výživová, potravinová a jídla
Potravinová pyramida je důležitým nástrojem pro pochopení různých druhů potravin, které...
Zásady zdravé výživy a stravování
Zásady zdravé výživy a stravování jsou základem pro zdravý životní styl. Pokud si...
Mladý ječmen a zelený ječmen – účinky, užívání
Ječmen je druh trávy pěstovaný pro své zrno. Je to jedna z nejrozšířenějších plodin na...
Jak posílit imunitu – vitamíny, podpora imunity
Imunita nebo-li schopnost organismu chránit se před nemocemi, je důležitým faktorem...
Jíst příliš mnoho hummusu může být nebezpečné pro zdraví
Odborníci na výživu nedávno varovali před konzumací příliš velkého množství humusu....
Co jíst v těhotenství – co naopak nejíst a co pít?
O stravě a výživových doporučeních v těhotenství se lze dočíst mnoho rad a informací....
Jablečný ocet – účinky, recept a příprava, jak používat?
Na jablečný ocet lze narazit všude. Všichni o něm mluví a zdá se, že ho všichni milují....
Zaječická hořká pro důkladnou očistu
Trávicí soustava je základem lidského zdraví. Střevní mikroflóra je jedním z faktorů,...
Adzuki – co to je, jak je připravit a jak pomáhají lidskému tělu
Drobné červené fazole z Asie (himalájský region), které jsou tradičně konzumovány v...
© 2024 Vegan.cz | Nakódoval Leoš Lang