Nabídka letní brigády s veganským vařením

Články

Zajímavá pracovní nabídka pro všechny, které baví veganské vaření a mají rádi přírodu.

Penzion Novina hledá na zajištění letních týdenních pobytů 2-3 lidi, kteří jsou schopni samostatné práce. Pokud vás baví vaření a chcete mít super brigádu uprostřed krásné přírody a zajímavostí, máte alespoň privátní zkušenost s vařením pro cca 20 lidí, určitě se nám ozvěte.

Chtěli bychom 2-3 naprosto samostatné kuchaře/kuchařky, kteří by připravili ráno snídaně, svačiny lidem na tůry nebo lehký oběd, poté volno a příprava večeře.

Neměl/a bys mít problém jídlo i naservírovat hostům, umýt nádobí, v případě potřeby zajet nakoupit suroviny či poklidit pokoje, ale na to bychom rádi přijali ještě 1 člověka – šikulu, který nakoupí, zajistí, poklidí, poradí lidem co vidět v okolí apod.

Penzion Novina zajišťuje výhradně veganskou stravu.
Penzion Novina zajišťuje výhradně veganskou stravu.

Jednalo by se o týdenní pobyty s tím, že bychom rádi našli někoho na celé léto (červenec-srpen), nebo alespoň na 1 měsíc v celku. Možno i se pak domluvit ještě na září na víkendové pobyty.

Měl/a bys mít řidičák, být nekonfliktní, přátelský/á. Ubytování můžeme poskytnout.

V případě zájmu pište co nejdříve na zamestnani@bioobchod.cz, přiložte životopis a napište něco o sobě.

Penzion leží na Křižanském sedle nad Kryštofovým údolím – od nejbližšího vlaku 1 km do kopce. Vhodné i pro pár nebo kamarády. Neváhejte napsat, co umíte a jak byste se chtěli zapojit.

Na letošní léto chceme zajistit jen týdenní pobyty s rostlinnou stravou (veganskou) na červenec-srpen, pak pár víkendových pobytů na září a poté objekt budeme rekonstruovat a hledat pracovní síly na příští sezónu.

© 2024 Vegan.cz | Nakódoval Leoš Lang