Wolt – slevový kód a kredity zdarma

Články

Veganské restaurace nabízejí chutná, zdravá a udržitelná jídla, která neobsahují živočišné produkty. Těší se stále větší oblibě nejen u veganů a vegetariánů. Není divu, že řada veganských restaurací spolupracuje se známou doručovací službou Wolt.

Je to rychlé a pohodlné řešení, které umožňuje objednat jídlo z oblíbené veganské restaurace. Díky aplikaci Wolt se dá jednoduše online objednávat jídlo z místních restaurací a za několik minut si vychutnávat vybranou dobrotu. Aktuálně je dostupný výhodný promo kód Wolt pro nové zákazníky.

Slevový promo kód VHAFN přináší všem nově registrovaným uživatelům aplikace Wolt slevu 150 Kč na první objednávku.

Co je Wolt?

Wolt je doručovací služba založená na aplikaci, která uživatelům umožňuje objednávat jídlo a potraviny z restaurací a obchodů. Díky Woltu si člověk objedná jídlo z restaurací, obchodů s potravinami a dalších zařízení ve městě a nechá si ho doručit až domů. Aplikace také poskytuje uživatelům v reálném čase aktuální informace o stavu jejich objednávky.

Prostřednictvím služby Wolt si člověk může objednat veganská jídla z různých restaurací, včetně veganských hamburgerů, veganské pizzy, veganského tacos a dalších. Wolt navíc umožňuje přizpůsobit si objednávku a přidat další přílohy nebo polevy.

Wolt také nabízí rozvoz z veganských obchodů s potravinami. Člověk si může online pořídit vše, co potřebuje k veganskému jídlu, aniž by musel opustit domov nebo kancelář.

Jestliže byste rádi vyzkoušeli veganské jídlo nebo s ním už máte zkušenosti a chcete si dát něco dobrého, můžete si objednat a využít přitom Wolt kupon. S kuponem budete mít levnější objednávku a ušetříte část peněz. Všechny platné Wolt kupony naleznete v horní části popisu obchodu na Tipli.

Z jakých měst ČR je možné objednat jídlo přes Wolt?

Města, která v současné době nabízejí rozvoz jídla přes Wolt v České republice, jsou Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, Liberec, Ústí nad Labem, Pardubice a několik dalších.

Společnost pracuje na rozšíření oblastí stávajících působišť i přesunu do dalších velkých i menších měst České republiky. Zákazníci mohou skrze chat na webu Woltu psát, kdy by si službu přáli zavést.

S Wolt slevovým kódem VHAFN získávají noví zákazníci slevu 150 Kč.

Výběr restaurací na Woltu

Výběr restaurací v aplikaci Wolt se řídí řadou faktorů, včetně recenzí a hodnocení zákazníků, polohy restaurace, jídelního lístku restaurace a také dostupnosti rozvozu a/nebo vyzvednutí.

Aplikace Wolt šetří čas i energii. Díky promo akcím a slevovému kódu navíc zákazník výrazně ušetří.
Aplikace Wolt šetří čas i energii. Díky promo akcím a slevovému kódu navíc zákazník výrazně ušetří.

Společnost Wolt navíc spolupracuje se známými řetězci restaurací i menšími místními podniky, aby zákazníkům nabídla výběr z různých kuchyní. Tento výběr restaurací se neustále rozšiřuje, protože společnost Wolt každý den přidává do svého seznamu další restaurace.

Na výběr proto mají také vegani a vegetariáni, aplikace nabízí širokou škálu veganských restaurací a nabídek. Kromě vegan restaurací nabízí Wolt také úpravu jídla pro vegany. To znamená, že lze objednat oběd bez masa a jiných živočišných produktů.

Jaké jsou recenze společnosti Wolt?

Recenze služby Wolt jsou obecně velmi pozitivní a zákazníci si pochvalují její pohodlnou donáškovou službu, široký výběr jídel a přátelský zákaznický servis.

Mnoho zákazníků také oceňuje skutečnost, že Wolt nabízí bezkontaktní doručení, což jim umožňuje objednat si jídlo bez nutnosti komunikovat s řidiči rozvozu.

Někteří zákazníci také poznamenali, že ceny služby Wolt mohou být o něco vyšší než u jiných rozvozů jídla, ovšem většina z nich shledala, že kvalita jídla a pohodlí služby za to stojí.

Jak funguje objednávání jídla přes Wolt?

Objednání jídla přes Wolt je jednoduchý proces. Nejprve si uživatelé vyberou svou polohu a vyhledají restaurace ve svém okolí. Poté mohou procházet restaurace a jejich jídelní lístky a vybrat si položky, které si chtějí objednat.

Po výběru položek stačí zadat Wolt promo kód VHAFN na slevu 150 Kč a nakonec zaplatit kreditní kartou nebo mobilní platební službou. Nakonec je objednávka odeslána do restaurace a doručena až ke dveřím uživatele.

Není nic jednoduššího, než objednat zdravé a kvalitní veganské jídlo přes aplikaci Wolt. Veganské restaurace nabízejí celou řadu chutných veganských jídel a díky rozvozu Wolt si každý vychutná skvěle připravené veganské jídlo, aniž by opustil domov nebo kancelář.

S tolika dostupnými veganskými možnostmi nebylo nikdy snazší vychutnat si veganské jídlo.

© 2024 Vegan.cz | Nakódoval Leoš Lang