První BEAUTY trh, který nabídne jen skutečně přírodní, veganskou a ekologickou kosmetiku

Články

V České republice a především v Praze je stále více trhů a veletrhů na téma designu, módy, zdravého životního stylu či cestování. Přehled o netoxické péči o pleť a tělo však českému zákazníkovi chybí, i když se o to některé platformy snaží již několik let a média začala tuto problematiku více vnímat. Rozhodli jsme se situaci změnit a uspořádat první GREEN BEAUTY MARKET.

Tržiště prvního marketu jen s čistě přírodní, veganskou a ekologickou kosmetikou se otevře pro odborníky (kosmetičky, kadeřníky, média a obchodní partnery) 11. 11. 2016 v 11:00 v jedinečném prostoru koupelnového showroomu Prague Gallery Laufen na Praze 2, I. P. Pavlova 5.

Green Beauty Market se zaměřuje na netoxickou péči o pleť a tělo.
Green Beauty Market se zaměřuje na netoxickou péči o pleť a tělo.

Veřejnost je pak zvána na sobotu 12. 11. 2016 od 10:00 do 18:00 – vstup je ZDARMA na základě on-line registrace na stránkách www.praguegallery.cz.

Vystavují a prodávají

Na českém trhu je dostupná v oficiální distribuci více než stovka značek přírodní kosmetiky z celého světa, v drogeriích a parfumeriích jich však potkáme jen několik. Počet značek (30), které vystaví a budou prodávat na místě svou šetrnou kosmetiku, dosud není konečný.

Nechybí nejznámější brandy certifikované přírodní kosmetiky, jako Weleda, Logona, Dr. Hauschka či Urtekram. Zákazník však bude mít možnost poznat i méně známé firmy z celého světa, které se věnují přírodnímu barvení (Khadí), parfémům (Acorelle, Farfalla), dekorativní kosmetice (Zao make-up, Couleur Caramel, Avril), exkluzivní péči o tělo a pleť (Alassala Beauty) i dalším oblastem zdravé krásy.

Na místě nebudou chybět ani zástupci nových slovenských značek, které si na českém trhu pomalu hledají své místo, jako je například Dulcia nebo Mylo. Získali jsme pro tento koncept i zástupce ekologické drogerie (Seventh Generation) nebo intimní hygieny (Gift Pads).

Návštěvníci si mohou produkty, které je zaujmou, rovnou zakoupit.
Návštěvníci si mohou produkty, které je zaujmou, rovnou zakoupit.

Návštěvníci mohou vše na jednom místě otestovat i nakoupit, především si ale udělají představu o tom, jaké možnosti mají, pokud chtějí jít alternativní cestou péče o krásu.

11. 11. pro odborníky

Jelikož je v této problematice nutné především vzdělat odborníky, rozhodli jsme se vytvořit celodenní vzdělávací blok, který kosmetičky, kadeřníky aj. vtáhne do problematiky přírodní kosmetiky, ukáže jim principy výroby kosmetiky či možnosti anti-aging stravování.

Navíc jsme pozvali ty nejlepší specialisty na podnikání žen a prosperitu salonu tak, aby případní zájemci získali i kvalitní odborné rady pro tento nelehký podnikatelský čas.

Celodenní vzdělávací program je dostupný za 499 Kč na základě registrace přes e-mail redakce@magazin-lohas.cz.

Od 19:00 proběhne v galerii vernisáž výstavy emotivní fotografky Karin Zadrick, budou předány ceny LOHAS blogger 2016, zahraje DJ Jana Kománková a večírek s veganským a vegetariánským občerstvením bude moderovat Lucie Křížková.

12. 11. pro veřejnost

V sobotu v 10:00 se otevřou brány Prague Gallery Laufen i pro veřejnost. Vstup je zdarma na základě registrace, která bude otevřena 1. 10. 2016 na stránkách www.praguegallery.cz.

Po celý den budou v galerii probíhat přednášky a diskuze pro veřejnost na téma zdravé barvení vlasů, testování kosmetiky na zvířatech, certifikace přírodní kosmetiky, aromaterapie v péči o krásu, Bachova květová terapie apod.

Akci bude moderovat Veronika Rážová, která se také stane její tváří v rámci kampaně „Pravá krása není dokonalá, pravá krása je přírodní.“

PR

© 2024 Vegan.cz | Nakódoval Leoš Lang